JOHN FREDERICK HERSCHEL

John Herschel era l’únic fill de William Herschel i Maria Badlwin Pitt, nascut a Slough el 1792. El 7 de març va rebre una excel·lent educació i va portar una vida de classe mitjana.
Juan treballa en diversos camps científics. Tanmateix, en els cercles científics, és clar, va ser apreciat després de la seva mort, quan es va trobar que la contribució de John Herschel a l’astronomia de l’hemisferi sud igualava a la del seu pare a l’hemisferi nord.
Als 17 anys, John va entrar a la Universitat de San Juan, on va devorar llibres de matemàtiques. Amb l’ajuda de tres amics, va fundar la Society of Analysts per popularitzar els mètodes analítics a Europa. Amb aquesta finalitat, tradueixen el tractat de Lacroix sobre càlcul diferencial i càlcul integral.
El 1813, després de cinc publicacions matemàtiques, es va convertir en membre de la Royal Society.
el 1816 va obtenir un màster a Cambridge i finalment va deixar la institució. Va començar la seva carrera científica als 78 anys, donant una sèrie de conferències on va ajudar el seu pare. Que desitja que la seva feina continuï i que depèn molt de la pietat del seu fill, que probablement s’apropa a l’astronomia. Els interessos de Juan inclouen la multipolarització, la birrefringència, la interferència d’ones lluminoses i sonores i l’anàlisi espectral.
el 1820 a la primera meitat, va visitar Europa diverses vegades. El 1821 va visitar França, Suïssa, Itàlia, el 1824 va tornar a França i Itàlia, i es va quedar a Alemanya. Les reunions amb diversos científics el van portar a realitzar experiments de física, geologia i meteorologia.
Va continuar la feina del seu pare a Double Stars. Va ser ajudat per J. Suras, que va publicar un catàleg de 380 estrelles dobles el 1824.

És membre actiu de la Royal Society, la British Association for the Advancement of Science i la Astronomical Society.
el 1816 va gestionar sis catàlegs de 3346 sistemes estel·lars, nebuloses, cúmuls, estrelles dobles i va escriure diversos articles científics per a enciclopèdies. Als 40 anys ja era famós i va guanyar totes les distincions possibles en el seu camp. Un amic seu que es vol casar amb ell i fins i tot troba una dona, Margaret Brodie Stewart, filla d’Alexander Stewart. Herschel és 18 anys més gran que ella, però se sent atret per la seva bellesa, encant i força de caràcter. Tenen 12 fills.
el 1833 el 13 de novembre Herschel, la seva dona, els seus tres fills, una infermera i un arquitecte van partir en una expedició astronòmica al Cap de Bona Esperança. El 1838, amb l’ajuda de Thomas Maclean, va recollir dades sobre 1.707 nebuloses i 2.102 estrelles dobles. Es va produir un atles del cel de 3.000 mapes que conté 68.948 estrelles. A més de l’astronomia, s’interessa per la botànica i la fotografia. El seu tractat d’epistemologia, Preliminary Discourse on the Study of Natural Philosophy, 1831. va inspirar Charles Darwin per casualitat a Sud-àfrica. Canviar el sistema educatiu a la Colònia del Cap. el 1838 el 15 de maig va tornar a Anglaterra.
Les seves publicacions posteriors van tractar meteorits de ferro, estrelles variables i fins i tot l’estructura dels ulls de tauró.
Es va interessar per la química fotogràfica i va fer la primera fotografia de cristall l’any 1839. Aquest és el terme ‘positiu’ i ‘negatiu’.
Sir John Frederick William Herschel va morir el 1871. L’11 de maig, perquè el seu pare, Sir William Herschel, era un famós científic i astrònom britànic.

John Frederick Herschel Vídeo relacionado:

Conoce al autor, Michael Montero
Michael Montero

Michael Montero es especialista en Astronomía, cuenta con años de experiencia en observatorios y está especializado en avistamiento a media distancia. También ha preparado a algunos grupos de iniciados en astronomía. Una de sus aficiones más importantes es la observación de astros en la naturaleza, que practica cuando sus viajes y trabajo se lo permiten.

¡Haz clic para puntuar esta entrada!
(Votos: 0 Promedio: 0)