Creeu un convertidor HTML a XML al vostre lloc web

XML s’ha convertit ràpidament en la tecnologia preferida per oferir dades estructurades al web, juntament amb HTML com a format de presentació. Quan s’utilitzen HTML i XML junts, separen les dades del format de presentació, cosa que les fa molt més extensibles per a aplicacions web i reutilitza les dades font en diversos mitjans de sortida.

Amb aquest codi, implementarem una eina de conversió instantània d’HTML a XML que permet als dissenyadors web tenir un convertidor al seu lloc web de manera fàcil i eficient amb una interfície molt senzilla. Per exemple, afegiu HTML de Google Adsense (a Blogger) a la vostra plantilla de bloc, ha de ser XML perquè el bloc la processi.

Amb aquest codi, podeu copiar-lo i enganxar-lo al vostre lloc web i, el més important, dissenyar-lo i dissenyar-lo com vulgueu.

scripttype='text/javascript'function $(id){ return document.getElementById(id) } var char2entity = { ':', ':', ':', ':', ':'}; funció encode_entities(str) { var rv = '; for (var i = 0; i str.length; i++) { var ch = str.charAt(i); rv += car2entity[ch] || c; } retorna rv;} funció do_encode(e){ $('dst').value = encode_entities(e.value)} /script center bHTMLCode/b /pp/p textarea cols='40' onchange='do_encode(this ) 'onkeyup='do_encode(this)' rows='10'/textarea bCode XML/bp/p textarea cols='40' onfocus='this.select()' readonly='readonly' rows='10'/textarea/ centre br/ div/div /divdiv/divscript type='text/javascript' if (finestra['tickAboveFold']) { finestra['tickAboveFold'] (document. getElementById('latency-1776026313965062523')); } /script

Podeu veure el resultat amb aquest codi en aquesta pàgina:

Converteix HTML a XML

Vídeo relacionado:
Conoce al autor, Michael Montero
Michael Montero

Michael Montero es especialista en Astronomía, cuenta con años de experiencia en observatorios y está especializado en avistamiento a media distancia. También ha preparado a algunos grupos de iniciados en astronomía. Una de sus aficiones más importantes es la observación de astros en la naturaleza, que practica cuando sus viajes y trabajo se lo permiten.

¡Haz clic para puntuar esta entrada!
(Votos: 0 Promedio: 0)